Foredrag, talk eller event

Jeg står bag firmaet Simple Life og metoden af samme navn. Jeg er passioneret oprydningsnørd, og forfatter til bogen RYD OP.

Jeg er nok mest kendt for min rolle som organiseringsekspert på TV 2 Programmet Vi drukner i rod. Hvor jeg med min måske noget direkte facon får sat skik på rodet og oprydningsvanerne i de danske hjem.
Min meget kontante formidling og syn på rod og orden viser forhåbentlig, at jeg brænder for det, ikke mindst mener at fordelene ved oprydning og orden er åbenlyse, men de bringer mig også tit i debatter om rod, oprydning, løsrivelse og bæredygtighed.

”Løsrivelse handler ikke om at ikke eje nogen ting, men om at ingenting ejer dig”.

Det er min mission at sætte fokus på alle fordelene ved et organiseret liv med færre ting, og at vise hvordan oprydning er lig med selvkærlighed.
Jeg vil gerne skubbe til vores vaner og livsstil og minde om at vores hjem ikke er et opholdssted for vores ting, men derimod et opholdssted for os mennesker, som vi skal bruges til at leve i.
Vil dit event, din virksomhed eller institution have besøg af mig, så kontakt mig endelig for mere info.

”Allerede som barn og ung fandt jeg ud af, at det at holde orden i det, jeg kunne, gjorde det nemmere for mig at være i den uorden, som jeg ikke kunne gøre noget ved. Og i de senere år har nogle hårde erfaringer med tab og sygdom skærpet mit blik for, hvad der er vigtigt. Det er blevet tydeligt for mig, at tiden ikke er lovet til nogen. I den sammenhæng kan det lyde fjollet, at jeg har viet mit liv til at rydde op, og det er da heller ikke få gange, jeg er blevet kaldt småskør, når jeg har sagt, at oprydning og organisering kan ændre ens liv. Men jeg lover dig, at det giver mening. Ved at rydde ud og sortere får du ikke kun bedre overblik og mere plads, i dit hjem såvel som i dit hoved, du får også mere frihed, ro og tid til det vigtige.”