Ofte stillede spørgsmål til oprydningsbesøg

Ofte stillede spørgsmål og kommentarer ift. det at købe en oprydningsservice.

Lad mig starte med at sige at det eneste jeg hver dag ønsker mig mere af, er tid.
Hvis jeg kunne købe tid på flaske, ville jeg helt sikkert have et kæmpe stort lager og fylde op så jeg aldrig løb tør. Desværre er tid det eneste man ikke kan købe, og derfor også det mest dyrebare vi har. Den kan aldrig erstattes og den er lånt.
Jeg er stor fortaler for at investere i ting der gør at jeg får det bedste ud af den tid jeg har. Mere tid med familien og til at gøre de ting jeg holder af. Af den grund køber jeg selv ind på services som rengøring, vinduespudsning, håndværkere når jeg skal renovere, hundeluftning/pasning osv.

Ting jeg måske i princippet kunne klare selv, men som jeg betaler mig fra at få hjælp til, så jeg selv kan få mere ud af min tid.

Jeg møder mange fordomme og spørgsmål ift. det at jeg yder en oprydningsservice. Så her er en liste med det jeg hører allermest, måske kan du finde svar på dit spørgsmål her:

Det respekterer jeg fuldt ud og det giver god mening hvis du får det gjort.
Der ligger masser af inspiration og to-dos’ på min hjemmeside som kan bruges til at komme i gang. Det koster kun den tid det tager at læse det

Dén følelse kender jeg så godt. Sådan har jeg det selv. Derfor prøver jeg via min facebookgruppe og Instagram at være meget personlig og vise mit liv. Så du også kommer med ind hos mig og ser hvor det roder.

Der findes masser af gratis materiale på min hjemmeside og hvis du har et konkret spørgsmål til hvordan du kommer videre, er du altid velkommen til at skrive til mig. Jeg gør alt for at svare indenfor 24 timer.

Det er en misforståelse. Vi har alle vores rod. Noget af det kan man bare se bedre end andet og det er derfor mere håndgribeligt. Det er mere reglen end undtagelsen at vi har for mange ting til den plads vi har.
Jeg dømmer ikke – Jeg har mit eget rod.

Jeg taler ikke om dit rod til nogen!

Jeg kommer for at gøre en forskel og derfor er jeg ærlig og siger min mening, MEN jeg er der for din skyld og for at gøre din hverdag nemmere og give dig mere plads. Jeg fjerner ikke noget du ikke har taget stilling til.

Det er det da også hvis I får det gjort uden hjælp. Gør I det?

Det er helt naturligt og grunden til at jeg ikke har lavet en fast manual til det er at alle besøg og hjem er forskellige,
Vi taler altid sammen i telefonen først. Jeg skal være sikker på at jeg kan gøre en forskel for dig når vi ses og du skal have en chance for lige at mærke om du er klar.

Du kan altid får refunderet hele beløbet for et besøg hvis det er aflyst inden besøget er påbegyndt (Afbestillingsfrist er 24 timer)

Det koster 5000 for en hel dag og 3000 for en halv dag. Alle priser på websitet er altid inkl. moms.

En hel dag er 7 timer hos dig. Transport tid vareirer og den betaler du ikke for.

Ja! Jeg bor selv i København og prøver derfor at lægge opgaver i Jylland og på fyn i forlængelse af hinanden, så jeg ikke skal tage frem og tilbage.

Det kommer helt an på omfanget. De fleste starter der hvor de har allermest glæde af orden og ro.

Det er min opgave at estimere hvor lang tid en oprydning vil tage og derfor taler vi sammen inden. Jeg tager ikke afsted før jeg er færdig. Du betaler stadig kun den aftalte pris.

Jeg yder oprydnings og organiseringshjælp. Nogen tror at det er det samme som rengøringshjælp.
Du kan ikke gøre rent før der er ryddet op. Du vil brug for rengøring konsekvent fremadrettet. Du vil kun få brug for oprydnings og organiseringshjælp én gang.
Som udgangspunkt tager jeg alle opgaver.
Men møder jeg mennesker hvor rodet er en del af en alvorlig psykologisk tilstand, kan jeg ikke hjælpe.

Hvad der sker bagefter et besøg og den nye orden kommer an på dig.
Har du brug for et opfølgende besøg, en opfølgende samtale eller et velment “los” så er der altid mulighed for det til en fordelagtig pris.