Hvorfor rydder jeg op?

Oprydning er for nogle mennesker en sur pligt, andre har integreret det lidt mere som en nødvendig del af dagligdagen. Men uden særlige tanker om, hvad rod og oprydning betyder. Det er bare noget, man ”bør”.

For mig har det at rydde bevidst og struktureret op lært mig, hvad der sker, når jeg ikke er følelsesmæssigt forbundet til materielle ting. Vi får alle smidt curveballs imod os her i livet, og gennemgår perioder, hvor vi er udfordrede. Hvor andre har brug for os, og på trods af at vi selv er pressede. At have ryddet mit space bevidst, så det kun indeholder de rigtige ting, har gjort mig i stand til at strække mig langt følelsesmæssigt og være mere end almindeligt omstillingsparat.

Det gør min dag og mit liv nemmere – og frem for alt lever jeg ikke ting. Jeg lever og mærker livet.

 

Simple Life er en mental og materialistisk nulstilling ved hjælp af oprydning

Bare de sidste 10 år har mit liv budt på tabet af min nyfødte søn, kort efterfulgt af dødsfald (min bonusdatters biologiske mor). Brud og genforening. Pludselig livstruende sygdom hos min mand, der er syg på andet år. Og i sommeren 2019 tabet af min eksmand og bedste ven ( min datters far).

Det er mere end de fleste skal håndtere – men sandsynligvis har du også oplevet nogle af kriserne. For sådan er livet. Det går op og ned, og er aldrig kun en dans på roser.

Og det er ikke kun min egen situation, mine egne følelser, jeg skal forholde mig til. Der er brug for mig. Min datter, min bonusdatter, min mand, familien, venner og relationer omkring mig har brug for mig. Til deres følelser, til det praktiske. Det vil jeg gerne. I en mig-mig-mig-tid synes jeg, det er vigtigt at have lysten og overskuddet til at være en familie, at være en mor.

Fysisk oprydning, en skandinavisk tankegang om enkelhed og en mere stringent måde at holde hus på har hjulpet mig igennem nogle meget svære kriser. Oprydningen på min måde har ikke bare givet mig en materialistisk renhed, det har også givet mig en mental nulstilling. Jeg har ikke været distraheret af ”larm” i mit space. Jeg har ikke kunne finde undskyldninger i rod. Derfor har jeg set problemerne klart og hurtigt.

Jeg har været tvunget til at deale med mit shit og har haft plads til det – og det er en GOD ting.

Min metode: Klar. Enkel. Bæredygtig og skandinavisk

Naturligvis har jeg i årenes løb undersøgt, gennemprøvet, levet efter oprydningsmetoder som Konmari, Feng Shui, Swedish death cleaning og minimalisme, eksempelvis. Der er mange gode ideer og grundtanker, men står de alene, passer de bare ikke ind i vores kultur.

Derfor har jeg udviklet min egen metode. Én, der fungerer for mig. Én, der gav mig styr på, hvordan man én gang for alle kommer sit rod til livs. Resultatet er, at jeg har mit eget space. Når jeg gerne vil være noget for andre, kan jeg det, uden at presse mig selv i bund.

Jeg ved, at det har hjulpet mig mentalt, og jeg ved at mit liv er blevet bedre. Den forholdsvis simple proces og metode har styrket mig. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre.

Gennem at fortælle om de enkle trin i SIMPLE LIFE METHOD

Arrangér

 

Kategorisér

 

Sortér

 

Organisér