FAQ til mine services

Lad mig starte med at sige at det eneste jeg hver dag ønsker mig mere af, er tid.
Hvis jeg kunne købe tid på flaske, ville jeg helt sikkert have et kæmpe stort lager og fylde op så jeg aldrig løb tør. Desværre er tid det eneste man ikke kan købe og derfor også det mest dyrebare vi har. Den kan aldrig erstattes og den er lånt.
Jeg er stor fortaler for at investere i ting der gør at jeg får det bedste ud af den tid jeg har. Mere tid med familien og til at gøre de ting jeg holder af. Af den grund køber jeg selv ind på services som rengøring, vinduespudsning, håndværkere når jeg skal renovere, hundeluftning/pasning osv.

Ting jeg måske i princippet kunne klare selv men som jeg betaler mig fra at få hjælp til så jeg selv kan få mere ud af min tid.

Jeg møder mange fordomme og spørgsmål ift. det at jeg yder en oprydningsservice. Så her er en liste med det jeg møder allermest, måske kan du finde svar på dit spørgsmål her:

”Jeg vil ikke betale for at få hjælp til noget jeg kan gøre selv.”

Det respekterer jeg fuldt ud og det giver god mening hvis du får det gjort.
Der ligger masser af inspiration og to-dos’ på min hjemmeside som kan bruges til at komme i gang. Det koster kun den tid det tager at læse det

”Jeg har ikke lyst til at have fremmed i mit hjem.”

Dén følelse kender jeg så godt. Sådan har jeg det selv. Derfor prøver jeg via min facebookgruppe og Instagram at være meget personlig og vise mit liv. Så du også kommer med ind hos mig og ser hvor det roder.

”Jeg har brug for hjælp, men ikke råd.”

Der findes masser af gratis materiale på min hjemmeside og hvis du har et konkret spørgsmål til hvordan du kommer videre, er du altid velkommen til at skrive til mig. Jeg gør alt for at svare indenfor 24 timer.

”Jeg synes det er pinligt at det roder.”
Det er en misforståelse. Vi har alle vores rod. Noget af det kan man bare se bedre end andet og det er derfor mere håndgribeligt. Det er mere reglen end undtagelsen at vi har for mange ting til den plads vi har.
Jeg dømmer ikke – Jeg har mit eget rod.
Jeg taler ikke om dit rod til nogen!

”Jeg er bange for at du overskrider mine grænser.”

Jeg kommer for at gøre en forskel og derfor er jeg ærlig og siger min mening, MEN jeg er der for din skyld og for at gøre din hverdag nemmere og give dig mere plads. Jeg fjerner ikke noget du ikke har taget stilling til.

”Jeg vil gerne have ryddet op men partner synes det er en latterlig ide at få en til at hjælpe”

Det er det da også hvis I får det gjort uden hjælp. Gør I det? 

”Jeg har brug for at vide hvordan det foregår, inden jeg booker en tid”.

Det er helt naturligt og grunden til at jeg ikke har lavet en fast manual til det er at alle besøg og hjem er forskellige,
Vi taler altid sammen i telefonen først. Jeg skal være sikker på at jeg kan gøre en forskel for dig når vi ses og du skal have en chance for lige at mærke om du er klar.

Du kan altid får refunderet hele beløbet for et besøg hvis det er aflyst inden besøget er påbegyndt (Afbestillingsfrist er 24 timer).

Book her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *