TRANSITKASSEN

april 6, 2020

Kassen her har mange navne overgangskassen, transitkassen eller afgangskassen er nogle af de mest brugte. Den har det samme job lige meget hvad den bliver kaldt – Den huser de ting der er på vej væk fra dit hjem.

Den er med til at skabe plads på de områder, og i de kategorier hvor du har sorteret i dine ting.

De ting jeg taler om her kan være:

  • Affald man ikke lige kan komme af med (batterier, elpærer, glas).
  • Tøj og bøger til genbrug.
  • Elektronik
  • Medicin
  • Diverse kemi
  • Ting der skal have nyt hjem hos familie eller venner.

TING DER SKAL VÆK FRA DIT SPACE..

Det er vigtigt at have sådan en kasse, så man ikke midt i en oprydning bare flytter rundt på rodet og laver bunker eller kasser andre steder i hjemmet. 

Transitkassen som oprydningsværktøj

En Transitkasse kan være et godt værktøj i hverdagen så man har et sted at placere alle de ting der skal videre.
Det kan være noget du har lånt, noget du skal retunere i en butik, en gave du skal give eller noget helt andet. Fælles for de ting der ligger i transitkassen er at de skal væk fra dit hjem og videre.
Dét at samle tingene på ét sted, gør at man kan gøre det til en vane lige at kigge om noget skal med ud i verden når man går. Ligeledes har man et sted at putte de ting man fjerner under oprydningen. Vi har en tendens til bare at lade ting ligge vi ikke lige ved hvad vi skal gøre med.

Jeg har altid et “transit” sted, da jeg altid har noget der er på vej videre.
Jeg har reglen: Når noget kommer ind skal noget andet ud. Den regel kalder jeg : 1 ind 1 ud og her er transitkassen god. Jeg ved at hvis jeg tager noget med hjem, så skal der lægges noget i kassen.
Man kan sagtens vælge at bare have kassen i de perioder man rydder op. For nogen er det en fase og for andre (inklusiv mig selv) er det en livsstil. 

Her er de opbevaringsløsninger jeg har mit køleskab. Jeg handler hos Boxdelux