KASSEN – ” The Box”

decluttering and tidying up conceptual still-life, white storage boxes to sort between objects to keep and those to declutter or donate with respective labels

Den kasse jeg taler om her, har mange navne indenfor forskellige oprydningsmetoder.
Overgangskassen, transitkassen eller afgangskassen er nogle af de mest brugte. Den har det samme job lige meget hvad den bliver kaldt – Den huser de ting der er på vej væk.
Den er med til at skabe plads på de områder og i de kategorier hvor du har sorteret i dine ting. Personligt synes jeg ikke, at der er noget mere frustrerende end ikke at kunne komme af med de ting jeg har sorteret fra.

De ting jeg taler om her kan være:

  • Affald man ikke lige kan komme af med (batterier, kemiske ting).
  • Tøj og bøger til genbrug.
  • Ting der skal have nyt hjem hos familie eller venner.

TING DER SKAL VÆK FRA DIT SPACE..

Det er vigtigt at have sådan en kasse, så man ikke midt i en oprydning bare flytter rundt på rodet og laver bunker eller kasser andre steder i hjemmet. 

Stil om muligt kassen tæt på døren så du instinktivt ved at det skal med ud når chancen byder sig.
Jeg har en meget lille entre og jeg har ikke en decideret kasse. Jeg stiller de ting der skal videre på bænken derude. Jeg gør det sådan, fordi jeg ved jeg fjerner det hvis det står fremme. Jeg bryder mig ikke om at det roder i min entre og at mit rod er det første folk ser når de kommer ind. Derfor virker den metode for mig.

Jeg har altid et “transit” sted, da jeg altid har noget der er på vej videre.
Jeg har reglen: Når noget kommer ind skal noget andet ud.
Man kan sagtens vælge at bare have kassen i de perioder man rydder op. For nogen er det en fase og for andre er det en livsstil. 

Jeg anbefaler alle der er i et forløb hos mig at bruge sådan en kasse. Om det er en Challenge, et personligt oprydningsforløb eller et onlinekursus, så er kassen bare et rigtig godt værktøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *