WHAT

SIMPLE LIFE METHOD - (AKSO)

Jeg har ryddet op i rigtigt mange timer – og det har lært mig noget. Undervejs har jeg undersøgt en række kendte oprydningsmetoder, som alle var gode, men som bare ikke helt havde dét, jeg havde brug for. Derfor er al min erfaring fra oprydning mundet ud i, at jeg har skabt Simple Life Metoden AKSO.

Oprydningen var en del af en længere proces. Processen resulterede i en følelsesmæssig og materiel nulstilling, der skabte MIT rum. Og det havde jeg brug for?

 

Simple Life-metoden er baseret på det bedste fra Konmari, Minimalisme, Feng Shui og svensk ”dödstädning”. Alle er gode teorier, som fungerer på hver deres måde. De er dog svære at tilpasse vores kultur og behandler ikke vores største problem i praksis: Hvor gør vi af vores rod? Hvordan undgår vi at vi ikke bare flytter rodet fra et sted til et andet?

Simple Life-metoden er praktisk, effektiv og med en forkærlighed for lys og luft. Den skaber klarhed i dit liv og dit sind og er designet til at passe ind i den skandinaviske måde at leve på.

HOW

Arrangér

Tag alt ud på en flade – Alle dine produkter.

Kategorisér

Inddel det i kategorier.

Sortér

Skil dig af med det du ikke skal bruge mere indenfor hver gruppe. Doner eller smid ud.
Brug de 4 bunker

Organisér

Find herefter en opbevaringsmetode og et system der er praktisk og virker for DIG og den plads du har.
Se hvor mange produkter du har tilbage, og vurder så hvor meget plads du skal bruge og hvilke muligheder