WHAT

SIMPLE LIFE METHOD

Jeg har ryddet op i rigtigt mange timer – og det har lært mig noget. Undervejs har jeg undersøgt en række kendte oprydningsmetoder, som alle var gode, men som bare ikke helt havde dét, jeg som skandinav havde brug for. Derfor er al min erfaring fra oprydning mundet ud i, at jeg har skabt Simple Life Method.

Oprydningen var en del af en længere proces. Processen resulterede i en følelsesmæssig og materiel nulstilling, der skabte MIT rum. Og det havde jeg brug for? Har du også?

 

Simple Life-metoden er baseret på det bedste fra Konmari, Minimalisme, Feng Shui og svensk ”dödstädning”. Alle er gode teorier, som fungerer på hver deres måde. De er dog svære at tilpasse vores kultur og behandler ikke vores største problem i praksis: Hvor gør vi af vores rod? Hvordan undgår vi at vi ikke bare flytter rodet fra et sted til et andet?

Simple Life-metoden er praktisk, effektiv og med en forkærlighed for lys og luft. Den skaber klarhed i dit liv og dit sind og er designet til at passe ind i den skandinaviske måde at leve på.

HOW

Visualize

Visualiser hvordan det bliver, når du er færdig.

Overwiev

Overblik – Vær realistisk og ærlig omkring din situation og vælg oprydningskategori.

Decide

Disponér og træf beslutninger. Kend mulighederne, så du kan beslutte, hvad der skal ske med de fravalgte ting, INDEN du går i gang med sorteringen.

Sort

Lær at sortere struktureret. Sortér de forskellige typer kategorier af dine ejendele, så du ender med at have netop det rigtige i dit liv.

Action

Lær at tage aktion med det samme på de ting, du har valgt fra.

Revise

Revidér – Få et overblik over dine ting. Forestil dig at stå tilbage med alt det, du sætter pris på. Og kun det. Så du får plads omkring dig til livet.